Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

Metod och leverans

Vi använder främst EMS (Global Express Mail Service) för att skicka ut dina produkter; Ibland vi också acceptera andra Express, som UPS och DHL. Den totala leveransen behöver 3-9 dagar.

Frakt förseningen

Följande fakta kan fördröja leveransen:

1.Your ordning är stor i kvantitet, så vi kommer att ta längre tid att förbereda dina produkter, om ordern är för stor för att leverera på en gång, behöver vi bara att dela in dem och skicka ut dem i flera gånger.

2.Special dagar: Order kommer att försenas sänds ut som vissa speciella dagar, såsom helger, helgdagar och andra speciella dagar. Eftersom våra kunder kommer att vara avstängd, behöver vi extra dagar för att behandla ordern.

3.Climate eller andra skäl: Vanligtvis totala leveransen är 7-10 dagar, medan eftersom klimatet eller andra skäl, kan leveransen behöver fler dagar.

återgång politik

1. Om våra kunder hittar några kvalitetsproblem efter att du har mottagit objekten vi skickar. I detta fall, ta ett foto om produkterna och skicka e-post till oss, när vi bekräfta, vi kommer att åter skicka produkten till dig eller full återbetalning till dig.

2. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst, kommer kunden att ansvara för den avgift för att skicka tillbaka varan till oss.

3. Återbetalning utfärdas i samma form som den ursprungliga betalningen gjordes och kan ta upp till 7-30 arbetsdagar efter mottagandet av varor, No Return eller Exchange för dessa produkter när de har använts.

Om du har några ytterligare frakt förfrågningar, tveka inte att kontakta us.Thank dig!