Priser 2023

Passar inte din idé in under någon av mina kategorier, t.ex. tid avsatt för fotografering, så diskuterar vi fram en lösning tillsammans. Det viktigaste för mig är att båda parter blir nöjda. Jag skriver helst ett avtal med mina kunder för att på så sätt förtydliga för båda parter vad som gäller. Det är en trygghet om någon meningsskiljaktighet skulle uppstå.


 • På samtliga priser tillkommer mervärdesskatt på 25 %
 • Kvälls- och helgtillägg: 25 % påslag


 BRÖLLOP

Att fotografera sitt bröllop ska vara någonting glädjefyllt och minnesvärt. Bilderna från bröllopet är något man kan gå tillbaka till och minnas. Alla har vi olika förväntningar på vårt bröllop och bröllopsbilderna. Alla bröllop är också unika och uppbyggda på olika sätt och i olika miljöer. Med endast ett fast pris för porträtt och ceremoni blir det enklare att forma fotografering efter era önskemål. I alla mina priser ingår ett planeringsmöte ca tre veckor innan bröllopet där vi går igenom och planerar alla detaljer inför bröllopsfotograferingen och alla era bästa bilder finns redigerade och klara nedladdningsbara i ett vackert online galleri. Bilderna levereras även i ett vackert USB-minne.


 • Porträtt, 1 timme & 30 min, 2500 kr.
 • ​Porträtt, 1 timme & 30 min + Ceremoni & gratulationer, 6 500 kr.
 •  Timmar utöver så som förberedelser, mingel och fest, 800  kr/tim.
 •  Körersättning ingår i priset inom Halland annars 45 kr/mil.


PORTRÄTT

Kärlek är härligt och finns i olika former! Bevara fantastiska ögonblick med dem som betyder mest! Skogstur med familjen, kärlekspromenad vid havet eller mys & lek mellan syskon. Varför inte ta snygga porträtt på dig själv, kanske att rama in och hänga upp på väggen eller till dina sociala medier.


 •  Porträtt 1 timme & 30 min, 2000 kr.
 • Familjefotografering 1 timme och 30 min 2500 kr.
 • ​Kärlek/par fotografering 1 timme och 30 min 2500  kr.
 •  Barnfotografering 1 timme & 30 min (1 barn, annars går det under familj) 2000 kr.

FÖRETAG

Skicka ett mejl till elmertoftfoto@gmail.com eller använd formulären till vänster i meny "Bokning" eller "Kontakt"  så återkommer jag med en offert.


RAW-BILDER

Vill man köpa en fullständig RAW-bild är priset 5000kr/per fil

HUNDFOTOGRAFERING

Jag fotograferar gärna era hundar i olika sammanhang och har fyra olika prispaket. Vem vill inte ha bilder på sina fyrbenta vänner, t.ex. när man tränar/tävlar tillsammans, kennelbilder, porträttbilder eller när man busar omkring i vardagen. Valpar gör sig speciellt bra på bild och som uppfödare kanske man är extra angelägen med att lägga upp vackra bilder på sina hundar och valpar. Det är även fint att få bilder på sina fyrbenta vänner som kanske inte har så lång tid kvar i livet. Dessa bilder kallar vi för änglabilder/änglafotografering.


FYRA OLIKA PRISPAKET FÖR HUNDFOTOGRAFERING


BRONS

 • Planeringssamtal
 • Fotografering, ca 60 min
 • 5 högupplösta bilder för print (300dpi, 6000px på längsta sidan)
 • 5 lågupplösta bilder för webben (72 el 96 dpi, 2048 px på längsta sidan)

1995 kr.



SILVER

 • Planeringssamtal
 • Fotografering, ca 90 min
 • 7 högupplösta bilder för print
 • 7 lågupplösta bilder för webben (2048 px)

2995 kr.



GULD

 • Planeringssamtal
 • Fotografering, ca 2 tim
 • 10 högupplösta bilder för print
 • 10 lågupplösta bilder för webben (2048 px)

3995 kr.


Extra fotograferingstid: 800kr/timme


Upplägg hundfotografering

Borsta gärna ur pälsen och torka ur ögonvrån ifall det behövs.

Se till att hunden är ren och torr (ifall det är blött ute).

Ta med hundens favoritgodis/favoritleksak.

Fotografera på hundens villkor. Tvinga eller banna den aldrig. Vi vill ju att fotograferingen ska vara rolig. 

Rasta hunden och ta en ordentlig promenad innan fotograferingen. Att göra detta under fotograferingen bidrar ju till mindre tid att fotografera.


Vill man boka mig att fotografera på en hemma-hos-fotografering, hundutställning, agilitytävling eller lydnadstävling; boka mig genom att fylla i formuläret "Boka fotografering" i knappen nedan. Det går även bra att maila mig på elmertoftfoto@gmail.com

Vanliga frågor

Hur fotograferar du bröllop?

Jag älskar att vara vid er sida för att hjälpa er före och under er bröllopsdag. Jag skickar alltid en guide som hjälper er att organisera er dag. Under en heldag hinner jag fota mer detaljer än vad jag hinner med under t.ex. tre timmar så det är lite olika hur man lägger upp fotograferingen. Jag fotograferar alltid under vigselakten och tar, innan vigselakten, porträttfoton på brudparet och gruppbilder på t.ex. mor-far föräldrar, syskon och brudtärnor/bestman. Innan vigselsermonin fotar jag brudklänning, bröllopsbukett, håruppsättning, skor, inbjudningskort, vigselbevis och ringar. Under en heldagsfotografering fotograferar vi även under förberedelserna och från festen t.ex. när bruden skär upp bröllopstårtan, placeringskorten och allt som kan fånga känslorna, stämningen, de lugna och galna stunderna och alla detaljer som gör ert bröllop unikt.

Vart bor du och kan du resa?

Jag bor i Tvååker som ligger strax utanför Varberg. Jag älskar att resa och kan fotografera på vilken plats som helst i Sverige. Om ni vill att jag kommer till er ort och fotar så är det inga problem. Jag ser dock gärna att ni fixar någon form av övernattning till mig.

När levereras bilderna?

Ni får en länk till ett webbgalleri med alla era foton inom högst 8 veckor (gäller bröllop). Porträtt, familje, barn, par (2 veckor). Ca en vecka efter bröllopsfotograferingen får ni ett vackert USB-minne med åtta bilder utvalda av mig. När bilderna ligger uppe i webbgalleriet kan välja ut era favoritbilder men också dela dem. När de färdigredigerade, utvalda bilderna sedan ligger uppe i galleriet kan ni ladda ner dem, dela och även beställa utskrifter!

Hur många bilder får vi?

För ett heldagarssbröllop på 12 timmar får du mellan 400 och 600 fullredigerade bilder. Halvdagars 6 timmar mellan 200-300 bilder och 3 timmars ca 150 bilder. Jag väljer alltid kvalitet snarare än kvantitet. Jag kommer att välja de bästa och mer betydelsefulla bilderna för att berätta er historia.

Ready to Begin?

Follow me on Instagram


@elmertoftfoto