TFP - Time For Print

June 21, 2021 Företag, Fotografering, TFP

Jag driver det nystartade fotoföretaget Happy Photos.SE och håller till strax utanför Tvååker i Varberg. Jag behöver bygga ut min portfolio med nya bilder. I dagsläget gällande TFP-fotograferingar känner jag mest för att upplägg, styling och plats för fotografering sker spontant.


För att alla ska känna sig trygga och kunna slappna av under fotograferingen, är det viktigt för mig att såväl model, som jag som fotograf har någon person med oss vid fotograferingen. Oftast är min fru Madelene med som min assistent. 


Tanken är att dessa fotograferingar är TFP (Time for Print). Det innebär att fotograf, makeupartist, hår stylist och modell (andra kan även ingå i teamet) gör ett jobb tillsammans utan att någon ersättning för arbetet utgår till någon av parterna. Betalningen blir istället bilderna och vad de kan föra med sig i form av nya uppdrag och samarbeten. Med andra ord, det vore toppen om det även finns någon MUA och/eller hår stylist som skulle kunna tänka sig vara med på detta. 


TFP är ett sätt för nya i branschen att skaffa sig erfarenhet och en portfolio men även för professionella och erfarna för att utöka portfolion, visa på mångsidighet och kreativitet. Själv gör jag TFP-uppdrag i mån av tid, när jag får intressanta förfrågningar om samarbeten eller om jag själv har idéer som jag vill prova.


Min nysläppta hemsida hittar ni här: https://happyphotos.mypixieset.com/


Vid intresse kan ni gå til menyn till vänster på hemsidan, klicka på bokning och välj TFP i fältet "Vilken typ av fotografering vill du boka".

.

Min tanke är att lägga dessa fotograferingar från och med juli månad och framåt. Mestadels på kvällar förrutom helger då fotograferingarna kan spridas under dagen.


Det vore jättekul om du är intresserad och tveka inte att kontakta oss för ytterligare info eller frågor. Känner du någon som skulle kunna vara intresserad så tipsa gärna om dessa fototillfällen.

Follow me on Instagram


@elmertoftfoto